Dražba bytu v Strážskom! Prvá

Dražba:
Prvá
Dátum dražby:
28.11.2024 13:30
Miesto dražby:
konferenčná miestnosť Aula A. Einsteina, Novitech Partner s.r.o., Hotel TeleDom, Timonova 27, 040 01 Košice
Prvá obhliadka:
12.11.2024 09:15
Druhá obhliadka:
26.11.2024 09:15
Najnižšie podanie:
14 000 €
Minimálne prihodenie:
200 €
Cena zistená znaleckým posudkom:
14 000 €
Dražobná zábezpeka:
4 000 €
Okres:
Michalovce
Obec:
Strážske
Katastrálne územie:
Strážske
Ulica:
Obchodná 252/1A
Sledovať dražbu
Aké výhody má sledovanie dražby?

Kontakt

Mgr. Jana Čižmárová
+421 911 532 090

Mám záujem o viac informácií

Predmet dražby

Nehnuteľnosti nachádzajúce sa v okrese: Michalovce, obec: Strážske, katastrálne územie: Strážske, tak ako sú zapísané v evidencii Okresného úradu Michalovce, katastrálny odbor na liste vlastníctva č. 2545, a to konkrétne:

  • byt č. 5 nachádzajúci sa na 1. p. polyfunkčného bytového domu so súp. č. 252 v Strážskom (ďalej len ako „Dom“), vchod A252, postaveného na pozemku parc. reg.“C“ č. 524 o výmere 665 m2, druh pozemku: zastavaná plocha a nádvorie (ďalej len ako „Pozemok“), spolu so spoluvlastníckym podielom na spoločných častiach a spoločných zariadeniach domu, na príslušenstve a spoluvlastníckym podielom k Pozemku o veľkosti 51/10000.

Opis predmetu dražby

Byt č. 5 v bytovom dome súp.č. 252, ul. Obchodná, vchod A252, katastrálne územie Strážske

Bytový dom je situovaný v centre mesta, v lokalite zastavanej bytovými domami a budovami občianskej vybavenosti. Dom je napojený na inžinierske siete, a to elektrickú prípojku, vodovod, kanalizáciu a teplovod. Plyn je možné napojiť v dosahu. Bytový dom bol daný do užívania v roku 1971. Bytový dom má 10 nadzemných podlaží, z ktorých je 9 nadzemných podlaží (poschodí) s 5 bytmi na každom podlaží a jedno nadzemné podlažie (prízemie) so spoločnými priestormi. Bytový dom bol čiastočne rekonštruovaný v roku 2010, bola realizovaná výmena okien v spoločných priestoroch a výmena vchodových dverí za plastové, výmena radiátorov ústredného kúrenia a keramická dlažba vo vstupných priestoroch. Byt je čiastočne rekonštruovaný. V okolí bytového domu sú spevnené verejné prístupové komunikácie, parkoviská, sieť obchodov a služieb, pošta a relaxačno-športové zariadenie.

 

Dispozičné riešenie:

Byt č. 5 pozostáva z jednej izby s kuchynským kútom, predsiene (chodby), kúpeľne, WC a loggie.

Celková podlahová plocha bytu č. 5 je 20,89 m2 (bez výmery loggie o veľkosti 3,97 m2).

 

Technicko – konštrukčné riešenie:

Bytový dom

Bytový dom je založený na betónových základoch so zvislými montovanými panelovými konštrukciami a s plochou strechou. Priečky sú montované hr. 150 mm a 80 mm. Vodorovné nosné konštrukcie sú železobetónové, s rovným podhľadom. Schodisko je dvojramenné, železobetónové, prefabrikované. Strecha je plochá, klampiarske konštrukcie sú z pozinkovaného plechu. Bytový dom má výťah. Vchodové dvere bytového domu sú nové plastové, okná v spoločných priestoroch sú nové plastové s izolačným dvojsklom. Vnútorné omietky v spoločných priestoroch sú vápenné hladké, obklady spoločných priestorov nie sú realizované. Vonkajšie omietky sú pôvodné na prefabrikovaných obvodových paneloch. Podlahy v spoločných priestoroch vstupu sú z keramickej dlažby, na schodoch a na podestách sú z PVC.

 

Byt

Byt bol čiastočne rekonštruovaný - nové plastové okná, laminátové plávajúce podlahy, keramické dlažby, keramický obklad a keramické umývadlo. Omietky sú vápenné hladké, keramické obklady sú v kúpeľni. Podlahy sú laminátové plávajúce v izbe a v predsieni a z keramickej dlažby v kúpeľni a vo WC. Dvere sú dyhované, osadené v oceľových zárubniach. Okná sú nové plastové. Kúrenie a teplá voda sú centrálne, na oceľových panelových radiátoroch sa nachádzajú regulačné ventily a merače spotreby tepla. Bytové jadro je murované. V kúpeľni je sprcha a keramické umývadlo s pákovou vodovodnou batériou. V samostatnom WC je splachovací záchod.

 

Predmet dražby sa celkovo nachádza v dobrom stave.