Pripravujeme opakovanú dražbu bytu v Dolných Otrokovciach, okres Hlohovec Opakovaná

Dražba:
Opakovaná
Dátum dražby:
---
Miesto dražby:
---
Prvá obhliadka:
---
Druhá obhliadka:
---
Najnižšie podanie:
54 800 €
Minimálne prihodenie:
200 €
Cena zistená znaleckým posudkom:
73 000 €
Dražobná zábezpeka:
15 000 €
Okres:
Hlohovec
Obec:
Dolné Otrokovce
Katastrálne územie:
Dolné Otrokovce
Ulica:
Dolné Otrokovce 82
Sledovať dražbu
Aké výhody má sledovanie dražby?

Predmet dražby

Nehnuteľnosti nachádzajúce sa v okrese: Hlohovec, obec: Dolné Otrokovce, katastrálne územie: Dolné Otrokovce, zapísané v evidencii Okresného úradu Hlohovec, katastrálny odbor,

A/ na liste vlastníctva č. 407, a to konkrétne:

  • byt č. 3 nachádzajúci sa na 2. p. bytového domu 4 b.j. I.-II.podl. so súpisným číslom 82, vchod: 1 v Dolných Otrokovciach (ďalej len „Dom“) postaveného na pozemku parc. reg. „C“ č. 50/8 o výmere: 198 m2, druh pozemku: zastavaná plocha a nádvorie spolu so spoluvlastníckym podielom na spoločných častiach a spoločných zariadeniach Domu a na príslušenstve o veľkosti 8989/35856 (ďalej len ako „Nehnuteľnosť 1“) a

 

B/ na liste vlastníctva č. 644, a to konkrétne:

  • spoluvlastnícky podiel o veľkosti 1/4 na pozemku parc. reg. „C“ č. 50/2 o výmere: 616 m2, druh pozemku: zastavaná plocha a nádvorie, pozemku parc. reg. „C“ č. 50/6 o výmere: 386 m2, druh pozemku: záhrada a pozemku parc. reg. „C“ č. 50/8 o výmere: 198 m2, druh pozemku: zastavaná plocha a nádvorie (ďalej len ako „Nehnuteľnosť 2“ a spolu s Nehnuteľnosťou 1 ďalej len ako „Nehnuteľnosť“).

Opis predmetu dražby

Byt č. 3 v bytovom dome súp. č. 82, katastrálne územie Dolné Otrokovce

Nachádza sa na 2. poschodí v bytovom dome s dvomi nadzemnými podlažiami a s jedným podzemným podlažím. Dom má jeden vchod a nachádzajú sa v ňom 4 byty. Do užívania bola daný v roku 1969.

 

Dispozičné riešenie:

Byt pozostáva z troch obytných miestností a príslušenstva, ktorým je predsieň, kuchyňa, kúpeľňa, WC a pivnica umiestnená na 1. PP.

 

Celková podlahová plocha bytu je 89,88 m2 vrátane plochy pivnice o výmere 17,42 m2.

 

Technicko – konštrukčné riešenie:

Byt

Vstupné dvere do bytu sú hladké v kovovej zárubni. Interiérové dvere sú drevené v obložkových zárubniach. Okná sú nové plastové s izolačným dvojsklom a s interiérovými žalúziami. Úpravu vnútorných stien tvorí prevažne hladká omietka s maľovkou, v kúpeľni a vo WC je keramický obklad stien. Bytové jadro je murované. Podlahy tvorí keramická dlažba a veľkoplošná laminátová podlaha. Radiátory v byte sú panelové. V kuchyni je kuchynská linka na báze dreva s nerezovým drezom a digestorom. V kúpeľni je vaňa, keramické umývadlo a kotol ÚK. V samostatnom WC je keramická WC kombi misa. Vykurovanie je samostatné, zabezpečené kotlom na tuhé palivo, resp. v súčasnosti nefunkčným plynovým kotlom umiestneným v kúpeľni.

 

Bytový dom

Bytový dom je založený na betónových základoch. Zvislé nosné aj nenosné konštrukcie sú murované z tehál. Stropné konštrukcie sú železobetónové monolitické. Strecha domu je plochá s krytinou z asfaltových natavovaných pásov. Úpravu vonkajších povrchov tvorí brizolitová omietka. Úpravu vnútorných povrchov tvorí hladká vápennocementová omietka so soklom z olejového náteru. Okná v spoločných priestoroch sú plastové s izolačným dvojsklom. Vstupná brána do domu je pôvodná oceľová, presklená. Schodisko je železobetónové dvojramenné s úpravou stupňov z cementového poteru s náterom, na medzipodestách je keramická dlažba. Dom je napojený na elektrinu, vodu a plyn z verejných sietí, odkanalizovaný je do žumpy. Vykurovanie a ohrev TÚV má každý byt samostatné.

 

Predmet dražby sa celkovo nachádza v dobrom stave.